Σχετικά με εμάς

Η εταιρία ΜΟΣΧΟΥ ΑΕ ξεκινάει την πορεία της στον χώρο του μαρμάρου το 1981. Στο πέρασμα των χρόνων κατάφερε να καθιερωθεί ως μια από της πιο δυναμικές εταιρίες της Ελλάδος με δραστηριότητα κυρίως εξαγωγική προμηθεύοντας υλικά για μεγάλα έργα. Ωστόσο επεκτάθηκε και στον χώρο των ειδών υγιεινής, επενδύσεων, τζακιών και κεραμικών.

Το e-tiles είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας ΜΟΣΧΟΥ ΑΕ και φιλοδοξεί να δώσει πρόσβαση στα εμπορεύματα κανονικής ροής αλλά και διαλογής προς οικονομικό και κατασκευαστικό όφελος του κάθε πελάτη. Υλικά μοντέρνα αλλά και διαχρονικά σε πολύ καλή σχέση ποιότητας και τιμής δίνουν λύσεις στις μικρές και μεγάλες κατασκευαστικές ανάγκες. Κεντρικός άξονας της εταιρίας είναι η ποιότητα των προϊόντων της και η άριστη εξυπηρέτηση πριν και μετά την πώληση.

Πλακάκια, ψηφίδες, είδη υγιεινής σε καλές τιμές και ειδικά outlet προϊόντα, πραγματικές ευκαιρίες στην διάθεσή σας. Φυσικά ή τεχνητά προϊόντα, μάρμαρα, πέτρες, κεραμικά, όλα σε ειδικές τιμές θα τα βρίσκετε στο etiles.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΪΟΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ.